桜の新商品入荷しました! New Sakura sweets.

2019年2月14日

桜の開花より一足早く桜や春をイメージした新商品のご紹介です。
These delightful introductions to our new range of sweets remind us of spring time!

♡さくら紅茶 Cherry blossom tea  
 さくらのふんわりとした香りを楽しんでいただける紅茶です。
世界三大紅茶の1つであるウバの茶葉に、桜をペーストにして甘く仕上げました。
 The world three Uva tea, sweetened by a cherry blossom paste.
You can enjoy hint of cherry scent. 

                                                                   

♡桜かりんとう Cherry blossom Karinto
 上質の蜜に桜の葉の粉末を混ぜて、風味豊かに仕上げた逸品です。
 Caramelised sugar-coated dough, mixed with cherry leaves powder with  an overwhelmingly rich cherry blossom flavor.

 

♡花の結い Flower’s Yui
 桜ゼリーと練羊羹の二層式創作和菓子です。
ゼリーに道明寺をあしらい、独特の食感と桜の塩味で羊羹の甘みが引き立ち、絶妙なハーモニーです。
  Cherry blossom jelly with “Domyoji” glutinous rice on a bed of sweet jellied bean paste.  A brand new style in Japanese sweets brought to you spring.