BOSQUESOボスケソチーズ販売しています! Best quality BOSQUESO Cheese must try!

2019年3月11日

  佐久市春日にある「チーズ工房 Bosqueso」のチーズの販売を始めました。
プラザ佐久では現在5種類のチーズとホエイソースを販売しています。
チーズ好きにはたまらない逸品です!!
 We are now selling “BOSQUES” home made cheeses that are made in Kasuga Saku. There are five kinds of fresh cheeses and whey sauce available at Plaza Saku. These are a must-try!

★モッツァレラ Mozzarella    
   もちもちとした食感にミルクの香りが効いています。
   Chewy texture with an aroma of milk.

★ウォッシュ  Washed Rind   
   春日温泉水を使用したチーズ。
  やや強い香りで味わい深い風味でねっとりクリーミー。
   Sticky and creamy cheese which contains natural hot spring water. Matured aroma with slightly strong flavor. 

★白カビ熟成ソフト  Bloomy Rind soft
   純米酒、赤、白ワインと相性が良い。独特の香りをお楽しみ下さい。
   Has a unique flavor and goes well with pure rice sake, both red and white wine. 

★セミハード Semihard   
   しっとりなめらか食感に、熟成の進んだチェダーのようなコクが楽しめます。
   Moist and smooth texture. Rich in flavor like extra-mature cheddar.

★ホエイソース(うすくち) Whey sauce (light)   
   ホエイと砂糖を煮詰めた甘酸っぱいソース。
   Sweet-and-sour sauce made by boiling whey with sugar. 

★ストリング   String     
    ほのかな苦みが特徴の割けるチーズ。
   String chesse that is slighty bitter.